Blowen

  • #1

    Mijn broer was 8 maanden gestopt met blowen. Hij is sinds twee weken weer begonnen en dat is ook duidelijk te merken aan zijn gedrag en rode ogen. Wij hebben een genetische aanleg voor psychose. Hij heeft dan waanideeën en zorgt voor onrust in huis. Sinds kort slaat hij z'n afspraken bij de psycholoog ook af. Medicijnen gebruikt hij als het goed is wel. Zelf daar ben ik niet zeker van. Ik ben erg bang dat hij weer zo gaat worden. Het is ook een beetje te merken dat hij zo begint te worden. Wat kan ik doen om hem te helpen? Niet alleen voor hem, maar ook voor mijn familie. Iedereen wordt er depressief van. Ik zelf denk er heel de dag aan, begin te trillen, krijg buikpijn en ben steeds misselijk.

    Wat kan ik doen?

    Reageer
    #2

    Jullie kunnen met hem praten en hem ervan proberen te overtuigen dat hij in ieder geval naar de psycholoog moet gaan. De psycholoog zou dan iets met de drugsgebruik kunnen doen.
    Hoe oud is je broer?

    Reageer
    #3

    Dank je wel voor je reactie.
    We proberen hem ook over te halen. Hij is 30 jaar en nogal koppig.

    Reageer
    #4

    Met die leeftijd zal hij in ieder geval iets moeten ondernemen. Je kunt hem niet dwingen
    Ik wens jullie in ieder geval succes

    Reageer
    #5

    Dank je wel. Ik hoop hij weer wordt als vroeger..

    Reageer
Reageer op: Blowen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief