Kamer ruikt naar wiet

  • #1

    Hallo ik ben 14 jaar oud.
    Me kamer ruikt sinds een aantal maanden heel strek naar wiet, volgens me moeder zegt ze dat het soms echt wietgeur zou zijn, de geur lijkt van een kant te komen alleen als ik dichterbij ben is de geur weg.
    Ik blow niet (een jaar geleden en maar 1 keertje.) en bewaar ook geen wiet in me kamer.
    Ik train sinds een paar maanden zwaarder alleen niet zo zwaar dat ik niet elke dag zou kunnen trainen. Ik train namelijk bijna elke dag(Pushups en boksen).

    Ik zelf vind me kamer ook erg naar wiet ruiken alleen weet zeker dat er geen wiet in me kamer zit.
    Soms zitten er wel mensen buiten naast ons die blowen alleen ik blow nooit mee.

    Graag snel en serieus antwoord.

    Reageer
    #2

    Kan zijn dat de wietgeur dan toch in je kleren trekt.

    Reageer
    #3

    Sommige mensen hebben zweet wat naar wiet stinkt, zelf denk ik ook weleens dat ik het ruik, maar dan is het mijn eigen zweet. Omdat je bijna iedere dag sport ruik je das misschien

    Reageer
    #4

    Als het in je kamer is; er kunnen ook andere dingen zijn die een bepaalde geur afgeven, misschien van je buren, misschien van andere dingen/planten. Als het je zweet is; dan kunnen er factoren spelen als verzuring van je lichaam, teveel afvalstoffen en tekorten aan bepaalde voedingsstoffen als magnesium en zink.

    Reageer
Reageer op: Kamer ruikt naar wiet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief