Hyperventilatie door coke

  • #1

    Goeiedag mensen ik heb de afgelopen maand veel cocaine gebruikt(bijna elke dag) en nou is mijn vraag of ik daar van kan gaan hyperventileren? Ik had de laatste keer ineens last van hartkloppingen,zweten,benauwdheid,gevoel elk moment flauw te gaan vallen , mijn maat heeft toen de ambulance gebelt en ik heb toen een nachtje op de hartbewaking gelegen maar met mijn hart is niks aan de hand er is een hartfilmpje gemaakt en meerdere keren bloed afgenomen alles was goed maar ik maak me toch echt zorgen ik word half januari opgenomen in een afkickkliniek omdat ik al jaren gebruik alleen de laatste tijd is het uit de hand gelopen!!

    Reageer
    #2

    Dat is heel goed mogelijk. Je hart was ook een optie geweest. Coke veroorzaakt wel vaker hart problemen. Dus in dat opzicht heb je geluk gehad. Wel heel goed van je dat je gaat afkicken.

    Als je zo'n aanval krijgt, kun je zelf proberen om die af te breken.
    Adem dan 5 tellen door je neus in en 10 tellen door je neus uit. Dit moet je dan een aantal keren herhalen. Je voelt vanzelf wanneer de aanval afbreekt.

    Reageer
    #3

    Ga je niet met de verkeere mensen om die je mee trekken niet lulig bedoeld maar ik weet hoe het werkt.

    Reageer
    #4

    Ja klopt dat is altijd al een probleem geweest door met de verkeerde mensen om te gaan,ik ben nu enkele weken gestopt en heb nog steeds last van hyperventileren ik ben inmiddels al weer paar keer in het ziekenhuis geweest,ben blij als alle problemen voorbij zijn zit er beetje doorheen

    Reageer
Reageer op: Hyperventilatie door coke


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief