zwanger en drugs

  • #1

    Ik zit met het volgende, ik heb iets ontzettend stoms gedaan, afgelopen vrijdag heeft iemand mij cocaine gegeven en dat had ik niet mogen doen ik ben nu bijna 4 maanden zwanger en maak me ontzettende zorgen. het was eenmalig en ontzettend stom dit had nooit mogen gebeuren.. is er iemand die heir ervaring mee heeft of mij kan vertellen wat ik het beste kan doen, ik schaam me hier zo erg voor dat ik het heel erg moeilijk vind om naar de verloskundige te gaan en het haar te vertellen.. Wie o wie kan mij meer vertellen??

    Reageer
    #2

    WAT MOET JE HIER NOU OP ZEGGEN ,JE BENT ER TOCH ZELF BIJ .JE WILT DAAR TOCH NIET MEE OM GAAN DAT TYPE MMENSEN ,VRESELIJK BLIJF TOCH EENS NUCHTER EN STEVIG OP JE BENEN STAAN.

    Reageer
    #3

    Hai, wees eerlijk en vertel het je verloskundige. Ik denk niet dat je kindje direct schade ondervindt als het bij eenmalig gebruik is gebleven. Probeer alsjeblieft de rest van je zwangerschap nuchter te blijven, en als je borstvoeding gaat geven ook. Ik heb tijdens mijn zwangerschap ook wel een paar sigaretten gerookt en zo nu en dan een sterk drankje. Niet om het goed te praten, maar onze dochter is nu 12 en zit in 2 Gymnasium en is verslaafd aan paardrijden. Mat andere woorden; ze mankeert niets. Fijne zwangerschap gewenst!

    Liefs

    Reageer
Reageer op: zwanger en drugs


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief