druk op de hersenen naar xtc en blowen

  • #1

    Beste Forum,

    ik was vorige week een beetje ziekjes maar rond woensdag ging het wel weer beter maar. afgelopen donderdag heb ik rustig bij iemand thuis een kwartje xtc gebruikt wat helemaal prima verliep. ik heb ondertussen genoeg water gedronken circa 2 glazen per uur en de volgende dag was alles weer normaal en had ik alleen een kleine dip.
    Dit verliep die dag gewoon verder prima ben in de avond vroeg gaan slapen en was ik de volgende dag weer helemaal normaal (zaterdag).
    nu ben ik deze zaterdag naar een maat gegaan en besloten we een pure wiet joint te roken omdat ik daar nog nooit slechte ervaringen mee had gehad en ik dat ook al een aardige periode niet meer gedaan had. (niet slim natuurlijk). Nu sloeg deze na een kwartier in maar heel slecht echt als een bad trip alles draaide en ik kon mezelf niet goed focussen. Ik werd hier zelf heel erg bang van want had het gevoel alsof ik mezelf kapot gemaakt had maar pakte druivensap en ben rustig op de bank gaan zitten en naar 3u kon ik alles weer een beetje rustig doen, maar had ik de rest van de dag nog wel last van vermoeidheid en een slecht concentratie vermogen met af en toe wat zweet.
    De volgende dag werd ik helaas wakker en had ik de hele tijd een druk op me hersenen wat ik zelf erg vervelend ervaarden en ik kon mezelf nog steeds niet concentreren en zweten de hele tijd. dit kwam gelukkig in vlagen maar tijdens deze vlagen was ik heel erg bang en had ik het gevoel alsof mijn keel dicht ging.
    Dit is toen zo de hele dag door gegaan maar in de avond werd ik kalm en ging ik vroeg slapen.
    Maandag werd ik wakker en was alles weer normaal en ben ik gewoon naar school gegaan en ging alles die dag goed ik werd alleen heel snel moe en was heel erg lam. ik was in ieder geval heel erg opgelucht dat het voorbij was. De dag erna dinsdag ging nog beter toen was alles weer normaal en heb ik er ook niet meer aan gedacht. Helaas werd ik vanmorgen wakker en had na het ontbijt een beetje kop pijn wat mij meteen weer bang maakte en mij de hele dag weer lichte druk op het hoofd met hier en daar wat zweet aanvallen. (de druk is wel veel lichter dan zondag)
    nu weet ik dat ik stom ben bezig geweest en dat ik die joint al helemaal niet had hoeven pakken maar nu vroeg ik mezelf af of ik naar een dokter moest gaan om mezelf te laten onderzoeken of dat dit gewoon pure angstaanvallen zijn en dat dit dan door de stress komt.

    Wat denken jullie hierover?
    Ik neem aan dat het niet van de een op de andere dag beter kan gaan en dan weer slecht en misschien is het gewoon een griepje met stress.

    Reageer
    #2

    Beste Triv,

    Ik vrees toch dat het de gevolgen zijn van de bad trip! De vraag is of de wiet werkelijk zo zuiver was als jij denkt. Een andere mogelijkheid is dat het kwartje "xtc" het begin van de ellende is geweest en is versterkt door de wiet.
    Dat is achteraf moeilijk te zeggen. Er wordt momenteel nogal wat gevaarlijke troep verkocht.
    Ik adviseer je toch om even bij de huisarts langs te gaan.

    Reageer
    #3

    Beste dokter.nl

    sorry dat ik pas zo laat reageer. Het hele probleem ging de volgende dag weg en is niet meer terug gekomen. Ik weet zeker dat het de eerste dag goed fout heeft gezeten maar dat de rest is veroorzaakt door angst en stress op een verkeerde afloop. Het heeft me wel 3kg in 3 dagen gekost maar dit heeft mij weer wat geleerd. Ken je grenzen.

    toch heel erg bedankt voor het advies.

    Reageer
    #4

    Bij mij is het precies zo gegaan, ook met de zweet en druk op de hersenen. Ik heb het pas net eigenlijk (3d) maar het is heeeel storend. Ik ben ook heel moe

    Reageer
    #5

    Als je cannabis gebruikt een dag nadat je xtc hebt gebruik, ga je zeker merken dat het heftiger is dan anders.
    Dit hoeft geen bad trip te betekenen..

    Drie dagen na xtc gebruik heb je vaak nog een dip.

    Dus alles wat je beschrijft is zo ongeveer standaard gevolg van xtc gebruiken.

    Reageer
    #6

    Ik had vrijdag 4 pillen van 80 mg mdma gehad de volgende dag geblowt en het leek of het xtc gevoel trug kwam maar toen keek ik in de spiegel en toen waren ze weer super groot !

    Reageer
    #7

    Ik heb ook angststoornissen ontwikkeld op de manier die jij nu beschrijft. Heb een avond XTC gehad met kameraden, de dag erna een paar jointjes gerookt die niet goed vielen.

    Ik kreeg een bad trip, heb veel suiker gedronken en er was eigenlijk niks meer aan de hand die avond. De week erop wou ik weer een jointje roken en kreeg erg last van paniekaanvallen. Helaas zijn deze gebleven en heb ik af en toe (zoals bij een versnelling in hartritme) een paniekaanval.

    Ik moet er mee leren leven en dit is eigenlijk wel te doen als je weet dat het maar een angstaanval is. Alleen is dit in het begin ja, moeilijk te bevatten en te controleren.

    Reageer
Reageer op: druk op de hersenen naar xtc en blowen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief