Pijn tijdens vrijen (baarmoedermond) na het vrijen bloeden

  • #1

    Hallo,

    Heb vanavond seks gehad met mijn vriend. Tijdens de seks deed het erg zeer aan mijn baarmoedermond, vooral als hij diep ging. Nu, na de seks bloed ik..

    Help wat kan dit zijn? Is het ernstig??

    Reageer
    #2

    Hij heeft kennelijk wat te diep gestoten. Als het eenmalig is gebeurd, kan dat geen kwaad. Als jij elke keer bloed verliest tijdens of na de seks, maak dan een afspraak met je gynaecoloog.

    Groet Lana

    Reageer
    #3

    Hoe oud ben je? Ben je aan de pil?

    Reageer
    #4

    ik heb precies hetzelfde als Missy.. Maar wat, als je niet doorgestuurd wordt door de huisarts. Mijn huisarts dacht namelijk dat het door mij nuvaring kwam. Die heb ik uitgelaten. Maar zelf nu ik geen seks heb (mijn vriend woont namelijk heel ver weg) heb ik nog steeds last van pijn. zeker bij bepaalde posities. Morgen wil ik nog een keer naar de huisarts en weer lopen zeiken dat ik een verwijzing wil naar de gynaecoloog.. Maar wat dus, als dat niet werkt.. Iemand tips..?

    Reageer
Reageer op: Pijn tijdens vrijen (baarmoedermond) na het vrijen bloeden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief