Alcohol

  • #1

    Hey,

    Ik ga de laatste tijd meer uit, maar ik heb regelmatig last van moeheid en ik krijg een wazig beeld... Nu had ik het bij een gala en ook bij een festival..

    Ik kreeg deze verschijnselen soms al na 5 a 6 bier, maar ik twijfel of het daar aan ligt. Vaak is het, als er van die felle lichten zijn, wat normaal is bij een festival.. Maar ik weet eigenlijk niet of ik een wazig beeld krijg van die felle lichten of van de alochol..

    Het lijkt me niet dat je last krijgt van alcohol na 5 biertjes en vooral ik niet, want weeg 80 kilo en ben 1,85m lang..

    Ook als ik later weer naar buiten ga, dan is het na een half uur alweer over lichtelijk, maar het is gewoon een irritant verschijnsel, waardoro ik het liefste naar huis ga, want ik wordt er dan helemaal gek van..

    Weet iemand want het is..

    Reageer
    #2

    Hai,
    Probeer een zo'n avond niets te drinken en kijk of het dan ook gebeurd. Als het niet gebeurd, ligt het dus wel aan de alcohol. En misschien drink je wel snel achter elkaar?

    Emma

    Reageer
Reageer op: Alcohol


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief