Alcohol onderzoek—->drugs onderzoek

  • #1

    Goeden dag
    Ik zal me even voorstellen ik ben matthijs 27 en heb de maatregel alcohol onderzoek gehad. Dit loopt nu al vanaf mei 2011 en ben ook sindsdien niet in bezit van me rijbewijs ik heb het bloed onderzoek en psychiatrisch onderzoek doorlopen en dit ook met vlag en wimpel doorstaan en op 2 juli 2012 heb ik dan ook de keuring omtrent de eigen verklaring gehad, dus weer bloed afnemen en weer gesprek met arts en psych van het wpex, wat allemaal de nodige kosten meebracht. Echter vroeg de psych aan het einde van de rit of ik ook even urine wou laten testen op drugs.. Dit leek mij niet relevant en heb de beste man erop gewezen dat ik hier voor alcohol zit.. Hier had de man vrede mee en ik mocht gaan.

    6 weken later kreeg ik het rapport van bevindingen, ik was afgekeurd omdat ik een urine test heb geweigerd. Shit dit was niet de bedoeling, ik gebeld met het wpex en bij uitzondering mag ik nu alsnog snel een urine test doen en houden ze het rapport vast, en sturen het pas naar het cbr als de urine resultaten binnen zijn.. Nu het probleem dat ik af en toe wel een jointje rook en dus positief zal scoren op thc.. Nu heb ik dus de vraag of het labaratorium kan zien of ik de urine van een vrouw inlever... Een vrouw die niet zwanger is btw.. Ik heb verder in me vrienden kring veel blowers of zwaardere drugs gebruikers, daarom is de enige optie mijn zus.. Iemand hier duidelijk heid over?

    Groeten matthijs

    Reageer
    #2

    Komen ze snel achter hoor!!

    Gewoon veel water drinken en onmiddelijk stoppen!!

    Reageer
    #3

    Voor zover ik weet bevat urine (en ontlasting) ook DNA, dus dat zullen ze dan wel vergelijken met jouw DNA dat ze in jouw bloed hebben gevonden. Dus gewoon je eigen urine inleveren.

    Lana

    Reageer
    #4
    Reageer
Reageer op: Alcohol onderzoek—->drugs onderzoek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief