duizelig, wee gevoel in armen en benen, wattenhoofd

  • #1

    Hallo,

    Afgelopen zaterdag heb ik (goed voorbereid en goed geinformeerd) een xtc-pilletje genomen tijdens een feest. Dat ging goed, de dag daarna en de dag daarna (zondag en maandag dus) nergens last van en gewoon fit. Dinsdagmiddag voelde ik me opeens vreemd, kreeg een heel zweverig gevoel in mijn hoofd (zelfde als wanneer je de griep hebt) en voelen mijn armen en benen wat trillerig en een beetje loom. Ook heb ik sinds dinsdagavond het gevoel een hoofd vol watten te hebben, ik kan me niet concentreren, ik voel me niet goed. Ik ben duizelig, af en toe suizen mijn oren. Kan dit gewoon de griep zijn? Ik heb de symptomen nog steeds, ben naar de huisarts geweest en bovenstaande ook allemaal gemeld maar zij gaf aan dat dit door vanalles kan komen, o.a. die xtc-pil maar ook gewoon griep.

    Heb ik gewoon griep? Ik ben niet misselijk, heb gewoon eetlust en drink ook goed. Ik heb verder een gezond leven, eet en drink gezond en sport veel.

    HELP! Ik vind 't maar niks en wil graag snel weer van deze ellende verlost zijn. Sowieso, voor mij nooit meer een xtc-pil..

    Reageer
Reageer op: duizelig, wee gevoel in armen en benen, wattenhoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief