thc in je bloed

  • #1

    [img] ik ben een blower maar ben nog jong en mijn ouders vermoeden dingen en hebben gezegd dat ze mijn bloed onverwachts gaan laten afnemen daarom wil ik weten tot hoelang het in je bloed blijft zitten want ik wil niet dat zij het weten maar ik wil ook niet stoppen nou heb ik gehoort dat als je van te voren de hele dag veel water met versgeperste citroen drinkt dat ze het niet meer in je bloed kunnen vinden maar op het internet lees ik veel verschillende dingen en ik weet het nou gewoon niet meer, help?

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Het is na minimaal 30dagen nog aantoonbaar in bloed en urine.. Als je echt veel (zeg elke dag 1) blowt, dan is het tot wel 12 weken na het stoppen aantoonbaar.

    Groetjes,
    Thobias

    Reageer
    #5

    Ook al ben je minderjarig, jij hebt ook rechten. Je ouders mogen niet zonder je toestemming bloed afnemen tenzij daar een goede reden voor is. Ik vraag me af waarom je niet wilt stoppen met blowen. Het is duur, het stinkt en het is ontzettend slecht en verslavend. Er zijn fabeltjes over blowen (dat het je bloed zuivert, dat het niet schadelijk is voor je lichaam, etc) dit is niet waar. Dat weet jij stiekem ook wel. Stop ermee voor je echt verslaafd bent!

    Reageer
    #6

    Hallo mijn ouders willen een bloedtest afnemen volgende week en heb vandaag voor het laatst geblowd en rook per dag 3 g wiet en ik wil niet dat ze daar achter komen wat kan ik er aan doen?

    Reageer
    #7

    Niks. Je had niet moet blowen

    Reageer
Reageer op: thc in je bloed


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief