na feestje, met een biertje en shisha, misselijk gevoel

  • #1

    Hallo iedereen,

    Ik ben een jongen van 16 jaar, en ik had gisteren dus een feestje, en hier werd redelijk gezopen. Ik heb me gehouden aan een biertje, en een paar slokken smirnoff. Normaal is het wel iets meer, maar ik dacht, laat ik me vandaag eens inhouden. We bestelden turkse pizza, die erg goed smaakte.
    Ook had ik mijn Shisha meegenomen. Voor de mensen die niet weten wat een Shisha is: Een waterpijp. Hier nam ik ook een aantal trekken van, en vond het uiteindelijk wel genoeg. Omdat ik merkte dat het feest redelijk uit de hand liep, ging ik om kwart over 11 alweer naar huis. Toen ik thuis kwam ging ik nog even naar het toilet, en toen naar mijn bed. Het rare is, ik kon de hele nacht niet slapen. Zodra ik ging liggen, had ik na 5 minuten het gevoel dat ik moest overgeven. Ik loop dus naar het toilet, en blijf ongeveer 10 minuten boven het toilet hangen. Er komt alleen niets uit.
    Ook moest ik, toen ik opstond, een boer laten. Dit gebeurde elke keer als ik opstond.
    Rond half drie viel ik in slaap, en werd om 10 uur wakker. Nu voel ik me de hele dag al misselijk, en als ik iets probeer te eten, wordt het misselijke gevoel alleen maar versterkt. Morgen moet ik alweer leren voor de toetsen maandag, en maandag moet ik vroeg op om naar school te gaan, voor de laatste toetsen van het jaar. Ik wil deze niet missen, mijn overgang hangt er namelijk vanaf. Wat is er met me aan de hand? moet ik misschien rusten en hopen dat het overgaat? of actie ondernemen? Is het misschien een voedselvergiftiging van de turkse pizza?

    Graag antwoord,

    Gabriël

    Reageer
    #2

    Shisha kater. Heb ik ook gehad. Zoek maar op!

    Reageer
Reageer op: na feestje, met een biertje en shisha, misselijk gevoel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief