XTC en Loratadine: gevaarlijk?

  • #1

    Hallo,

    je leest vaak dat je XTC vooral niet moet combineren met andere medicijnen/drugs. Nu zit ik met een probleem, binnekort ga ik XTC slikken op een festival maar ik gebruik Loratadine tegen mijn zonneuitslag. Altijd als ik een kwartiertje in de zon zit krijg ik blaasjes/jeuk/rode plekken en daar wilde ik vanaf dus vandaar. Eigenlijk is Loratadine (Kruidvat) tegen hooikoorts, maar het werkt ook tegen allergieën en/of jeuk en nog wat dingen. Nu vraag ik me af, is dit dus een gevaarlijke combinatie? Ik heb er echt geen verstand van. Als ik geen Loratadine gebruik sta ik het hele festival te krabben of met een trui aan en daar heb ik echt geen zin in.

    Groeten,
    Bas.

    Reageer
    #2

    Loratadine werkte toch niet zo goed als verwacht, ik gebruik nu Urtizon korreltjes. Ik vraag me nu hetzelfde af. Alvast heel erg bedankt, ik hoop echt dat ik een reactie krijg.

    Reageer
    #3

    Ik heb altijd last van hooikoorts (extreem als ik geen medicatie neem). Je hebt 2 bestandsdelen tegen hooikoorts, loratadine en cetirizine. Heb alle twee gebruikt, nu blijkt bij mij dat de tweede beter helpt! En ook ik heb beide ook wel eens geslikt op een festival! Ik had nergens last van, maar ja elk lichaam is anders.

    Groet An.

    Reageer
Reageer op: XTC en Loratadine: gevaarlijk?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief