hartkloppingen en xtcgebruik

  • #1

    Hoi! Ik ben een meisje van 18 jaar en ik gebruik nu een klein jaartje xtc. De eerste 2 maanden heb ik in totaal 2 keer wat gebruikt, maar sinds toen heb ik eigenlijk per maand 2 vd 4 weekenden grbruikt. Soms vaker, soms wat minder vaak. Als ik xtc gebruik dan ligt de hoeveelheid aan de soort pillen die ik heb maar er gaat er sowieso meer dan 1 in, hoogstens 3. Nou heb ik de afgelopen paar maanden last van hartkloppingen. Een paar keer per week, maar nooit langer dan 10 seconden. Nou vraag ik me af of dit met mijn xtc gebruik te maken heeft (waarschijnlijk wel...), en of ik me hier zorgen om moet maken? Ik heb er eigenlijk niet echt 'last' van, maar het lijkt me zeker niet gezond

    Reageer
    #2

    als je xtc gebruikt, eet je dan de week van te voren gezond en rust je goed uit?
    Ik neem de week van te voren altijd vitamine pillen met het ontbijt, drink Brintha ontbijt drink.
    Voor het gebruik neem ik ook altijd een stevige maaltijd: 2 borden spaghetti + 2 bananen en dan 4 uur later neem ik xtc.

    Als ik dit allemaal NIET doe en gwn zonder voorbereiding aan de X ga, word ik erg moe, krijg ik hoofdpijn en ook hartkloppingen.
    Ik denk dat je het eens moet proberen, want bij mij en een maat werkt t. XTC vraagt veel van je lichaam.

    Reageer
    #3

    Hoi M W,
    XTC is zelden in onversneden vorm te koop; het wordt meestal versneden met "speed", amphetamine, en dat werkt in op je hart.
    Het is dus niet de XTC die jouw hart sneller doet kloppen, maar de speed.
    Probeer echt goede xtc te krijgen!
    Groetjes,
    Har

    Reageer
    #4

    Har, je praat echt onzin. Volgens DIMS bevat slechts 4 a 5% van de XTCpillen speed. Voor de rest bevat het over het algemeen MDMA + Bindmiddel om de pil te maken. Echt slechte pillen zijn er op dit moment niet.

    @M W -> Je bent gewoon dom bezig, dat is het idee. Je gebruikt veel te vaak XTC. Lees je eens in over deze drug. Je moet tussen de keren gebruiken ongeveer 6 tot 8 weken rust houden om de serotoninevoorraad en je serotoninereceptoren te laten herstellen. Vaker gebruiken is gewoon dom en schadelijk, zeker op jouw leeftijd.

    Reageer
    #5

    Nog leuker... MDMA is een amfetamine dus verwant aan speed..... alleen in hoge dosering krijg je speed effecten van mdma.. en dat heeft geen gunstige invloed op het vatenstelsel Ook heeft het hard veeeeeeel meer zuurstof nodig dus lijkt het soms net alsof je een hartaanval krijgt. Je kan beter rustig blijven dan en niet meer wild bewegen en neem daarna een week rust en stop er minimaal 3 maanden mee en neem volgende keer minder mdma tot je!!!

    Reageer
    #6

    Ik heb dit ook gehad en voor mij is het gedaan met drugs gebruiken geloof mij zonder is het leven veel beter en is het al die bijderkingen eigenlijk wel waard ik denk het niet khoop dat er toch iemand mijn goede raad volgt drugs geeft je gewoon valse gevoelens groeten t

    Reageer
    #7

    Ookal was het geen reactie op mijn bericht, toch bedankt Chris. Ik heb zondag voor het eerst gebruik en heb sinds gister af en toe hartkloppingen.Het is er dan wel maar 1 en niet vaker dan eens op de 10 minuten. Toch vroeg ik me af hoe dit kwam. Maar aangezien ik afgelopen maand zeer slecht slaap verklaart dit een hoop. Ik heb wel nog een vraagje:

    Ik heb in totaal 2 1/2 pil gehad. Ondanks dat was mijn effect niet zo heftig. Nou ben ik wel 2,04m en dus best lang, het effect kwam pas een beetje na anderhalve pil (4x kwartje 1x half). Kan het zijn dat xtc op mij gewoon niet zo een geweldig effect heeft als op andere? (Ik vond het wel chill, maar truffels bijvoorbeeld vond ik 10x fijner, en ik ben de enige die dit vind volgensmij. Ik vond het gewoon niet heel speciaal ik had alleen veel energie)

    Verder heb ik totaal geen last gehad van een kater of een dipdag, en dat ondanks het feit dat ik ook afgelopen paar dagen heel weinig geslapen heb.

    Reageer
    #8

    Ik heb laatst x gebruikt en heb hier nu ook last van het js nu 4 dagen verder en het begint lichter te worden ik kijk het nog 3 dagen aan en dan ga jk naar de dokter. Wat mij betreft was dit de laatste keer de avond zelf was top maar de dagen daarna zijn het gewoon echt niet waard... wil je actief worden ? Drink gewoon 3 redbulls in een half uur en na een half uur nog een en je gaat precies het zelfde voelen. Ohja ik kom ook even niet masturberen de lust was weg terwijl ik eerst wel gewoon als een fanatiek bezig was maar dat is sinds vandaag gelukkohv weer over heb al r x afgetrokken en heb nog een hoop in te halen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: hartkloppingen en xtcgebruik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief