wiet/allergie invloed op het lichaam na een decennia blowen

  • #1

    hay mense,
    Momenteel zit ik in een zeer lastige situatie en denk dat het met wietroken te maken heeft. Ik heb sinds vorig jaar oktober zeer veel last van mn keel en vermoeidheid gehad. Uiteindelijk is het zo erg geworden dat ik met mn werk ben moeten stoppen. In februari is de vermoeidheid veel erger geworden en de keelpijn ook + dat ik een haarvat ontsteking erbij kreeg. De specialisten vermoede gewoon een infectie die ik niet overwonnen kreeg en zeiden na verschillende antibioticakuren dat ik het zo moest uit zieken . Het werd wat beter maar toch niet zoals het moest keelpijn bleef lichtjes aanwezig + vermoeidheid+ ontsteking haarvaten. Na een tijdje (april) heeft de knoarts besloten mn amandelen te trekken omdat ik ook negatief op de allegietesten teste. Deze zouden zeerzwaar ontstoken zijn. Maar na deze ingreep voelde ik me beter ook de haarvatontsteking ging weg. Maar de vermoeidheid bleef. Nu bleef door blowen want deed dit al 10 jaar dagelijks maar begon te merken dat ik vooral na het blowen ofna veel sigaretten terug keelpijn kreeg+ jeuk+ zeer vermoeid.Eigenlijk heb ik het ook lichtjes als ik een biertje drink Nu in mei begon ik zeer veel last van mn maag en slokdarm te krijgen heb hier weer medicatie voor gekregen maar beterd weinig blijf met een krop die ik nu al maanden voel zitten + krampen /nu endan diarree enzovoort. Ook merk ik datik nog steeds keelpijn heb en vaak vermoeid ben. Ben nu sinds die maanden veel minder aant blowen maar het gaat niet weg. Ook merk ik al sik bij wiet kom dat ik eigenlijk een zeer droge huidkrijg en brandende ogen. Nu ik zit nog steeds met de problemen en het heeft stilletjes aan zen effect op mijn gemoed gehad waardoor ik nu me psychisch ook niet meer tiptop voel. Nu heb ik besloten dit weekend er mee te stoppen na in totaal 12 jaar en 10 jaar elke dag geblowed te hebben. Mijn vraag is ben ik allergisch voor wiet geworden ? of kunnen er andere kapers op de kust zijn? die nare keelpijn doet me het meest nadenken en zeker het feit dat ik al sinds januari dit jaar geen enkeledag meer de energie gehad heb die ik normaal had ook tijdens de uren dat ik niet blow ben ik momenteel zeer negatief en moe en heb ik de lichamelijke klachten zoals spierpijn hoofdpijn;stijve nek; keelpijn en alles wat ik hierboven heb geschreven. Mss iemand die dit herkent of wat info heeft graag tnx groeten !

    Reageer
    #2

    THC, hasj, wiet, of hoe je het ook wilt noemen, is een sluipende ziekmaker, en jij bent hier weer een voorbeeld van. Natuurlijk krijg je problemen met de keel als je rookt, natuurlijk krijg je droge slijmvliezen en natuurlijk krijg je al die klachten die je beschrijft (en ik denk dat het er nog veel meer zijn waar je niet eens melding van maakt). het enige dat je kunt doen is stoppen met dit 'onschuldige' gif dat zich in al die jaren in jouw lichaam (vetweefsel, hersenen) heeft opgehoopt.

    Reageer
    #3
    Reageer
    #4

    bedankt voor de duidelijke reactie , meer klachten zou wel kunnen maar deze storen mij dus niet echt maar toch ....

    Indien het met wiet te maken zou hebben hoelang zou dit dan nog nazinderen als ik stop zal ik al na een korte periode te stoppen de voordelen merken of is dit echt een kwestie van maanden .. ?

    Dus het is niet echt een allergie maar gewoon een te grote ophoping van thc in mezelf volgens u ?

    bedankt!

    Reageer
    #5

    Hoe lang dit zal gaan duren is niet met zekerheid te zeggen. Dit hangt sterk samen met een eventuele algehele verbetering van de gezondheid waarvan uw drugsgebruik op dit moment één van de negatieve invloeden is die u zelf kunt veranderen.

    Reageer
    #6

    jeetje wat een onzin maak jij er van.. kijk eens naar jezelf met je make up en stink luchtjes voor het stopcontact. en dan nog niet gesproken over die luchtvervrisser in je auto dat is lekker gezond.. leef zoals je geest dat wil..

    Reageer
    #7
    Reageer
    #8

    Ik heb mensen gezien die allergische reacties van wiet krijgen, voornamelijk niesen, dikke ogen en slijmvliezen. Dit gebeurt alleen als ze die wiet aanraken of stof in ademen. Deze mensen hebben hier geen last van als ze wiet roken. De klachten die jij beschreef, ontstekingen en spierpijnen doen mij aan andere dingen denken, dingen als ms en reuma. Ik heb veel mensen gesproken die lang en veel blowen ze hebben soms klachten varierend van letargie tot adhd achtige verschijnselen bij sommige ook psychoses. Maar dit varieerd van persoon tot persoon. Het meest extreme geval van overgebruik dat ik zag was een kweker/handelaar die elke dag tussen de 15 en 20 !!! Gram rookte hij werd er hyperactief van een dansende en springende adhd-er. Koste hem z'n relatie. Dit regime heeft hij zowat 10 jaar volgehouden, hij is nu verstandiger en rookt nog "maar" 1 tot 2 gram per dag. Niets van alcohol en drugs blijft zonder gevolgen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    eet je veel producten met msg ? zoek daar eens wat over op 🙂

    Reageer
    #10

    MSG (vet-sin)zou de oorzaak niet moeten zijn tenzij je een allergie voor de stof hebt.

    Lees ook:
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Mononatriumglutamaat

    Reageer
    #11

    İk heb ook jaren gerookt. Niks aan de hand. Maar ik heb nu astma sinds 1.5 jaar. Astma is dat je long word geprikkeld door stoffen en vernauwd raken en die stof of product is iig bij mij wiet, vers, nat, droog en zelfs de bladeren.. Maar wat ik ook is bij mij omdat ik astma heb en minder zuırstof krijg ik vermoeid word. En dat komt omdat lichaamsdelem niet genoeg zuurstof krijg. En als je zegt dat je zo erg vermoeid bent zou ik als ik jou was me longen laten testen/bekijken. Vergis je niet de capaciteit wat je inademt kan het zelfde zijn als altijd maar het kan zijn dat je longen binnen in niet het zuurstof binnen krijgt ookal is die lucht er.

    Reageer
    #12

    ik heb precies hetzelfde en ik wil stoned worden maar als ik het in de thee gooi ofzo dan krijg ik uitslag op mijn handen dus het is allemaal zwaar vernaard en ik zou nogsteeds willen blowen. er is niks leukers dan dat dus wat moet ik doen

    Reageer
    #13

    misschien heb ik een oplossing voor jullie allemaal

    1. als eerste moet je dit kopen als beste optie
    -biologische wiet. misschien kan bewerkte (normale) wiet ook wel maar ik denk dat biologische het beste is omdat daar niet al die troep in zit, en ik denk dat op die troep je allergische reactie van je lichaam alleen daar op reageert.
    -vaporizer dit zorgt ervoor dat er geen rook binnenkomt maar damp misschien zou het daar ook aan kunnen liggen.

    gebruik deze twee of gebruik dit:

    2. als tweede kan je dit kopen
    -biologische wiet
    -bong misschien is het beter om de wiet puur te roken via een bong omdat het dan wordt afgekoeld en toch puur is zonder tabak en andere troep.

    gebruik deze opties of gebruik dit:

    3. als derde kun je dit kopen
    -biologische wiet
    -RAW long vloeitjes zijn ongebleekt en zonder chloor daar zou de reactie van de alergie ook aan kunnen liggen
    -RAW tipjes zijn ongebleekt en zonder chloor daar zou de reactie van de alergie ook aan kunnen liggen
    -Kent 1MG sigaretten met van alle additiven stoffen maar 1 mg of minder daar zou de reactie van de alergie ook aan kunnen liggen
    :misschien is het het beste om puur te draaien

    als het werkt laat het me dan weten zou blij zijn als jullie allemaal weer kunne smoke en ik ook XD

    Reageer
    #14

    Wat denk je van stoppen als je er zoveel last van hebt?

    Reageer
    #15

    Ben het hier totaal niet mee eens, & ik weet bijna zeker dat het niet aan de wiet zelf ligt. Een allergie zou wel kunnen. Alleen ligt het dan ook niet aan de wiet, maar aan de persoon zelf. Net als een pinda allergie ligt dat ook niet aan de pinda.
    En het zou juist het tegen overgestelde effect hebben op dit soort dingen, een jointje voor het slapen geeft je de dag erna extra energie (mits je knetter stoned gaat slapen)
    En spierpijn gaat het ook tegen, spierpijn krijg je van gespannen spieren. Wiet ontspant juist je spieren. Ik zou je laten testen op een allergie test, en als t dat niet is kan je denk ik gewoon weer door blowen want dan staat het daar volkomen los van.

    Reageer
Reageer op: wiet/allergie invloed op het lichaam na een decennia blowen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief