Week na gebruik wiet

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 15 jaar en heb 5 dagen geleden voor het eerst echt stevig geblowd, werd erg angstig maar dat was na een paar uur wel verdwenen. Nu we dus 5 dagen verder zijn voel ik me nogsteeds licht in mijn hoofd en duizelig terwijl ik geen drank of drugs gebruikt heb sinds toen. Is dit normaal en moet ik afwachten of iets ondernemen?

    Reageer
    #2

    Het zou kunnen dat je hyperventileert. Doe eens de test op:  http://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
    #3

    Bedankt! Ik heb die zelftest gedaan en kwam uit op 41. Vanaf 42 wordt aangeraden naar de huisarts te gaan. Ik wil nog even afwachten en als het niet over gaat alsnog naar de huisarts. Kan ik dat doen zonder dat mijn ouders er achter komen?

    Reageer
    #4

    Met 41 zit je toch op het randje. Het zou je klachten wel kunnen  verklaren. Je kunt zelfstandig een afspraak maken met de huisarts.  De huisarts heeft geheimhoudingsplicht en mag daar zonder jouw toestemming met niemand over praten.

    Reageer
    #5

    Door blowen verandert er wat in de biochemie van je lichaam, je lichaamseigen neurotransmitters kunnen ontregeld raken. Heeft wat tijd nodig voor het weer wat normaal is. Eventueel kan je het bijsturen met natuurlijke middelen die helpen je lichaamseigen stofjes weer in balans te brengen. Zo kunnen bepaalde aminozuren helpen maar ik weet er voor jouw situatie te weinig van af.

    Reageer
Reageer op: Week na gebruik wiet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief