Roken en astma

  • #1

    Goedenavond, ik ben een nieuwschierige puber van 15 jaar oud en ik wil weten hoe het is om een sigaret te roken, maar ik heb helaas last van astma. Ik krijg het al benauwd als iemand bij me in de buurt staat te roken, dan begin ik ook als een gek te hoesten.

    Is dit wel een goed idee om voor 1 keertje het te proberen? Ik denk dat ik er toch nooit aan ga beginnen want eigenlijk vind ik het ook hartstikke goor

    Reageer
    #2

    Dank voor je eerlijkheid dat je de vraag hier wel stelt. Als je je eigen verhaal leest denk ik dat je zelf al tot een goede conclusie komt.

    NIET aan beginnen ook niet 1 keer. Je bent op een leeftijd dat het cool klinkt en dat je graag aan je vrienden wil laten zien dat je stoer bent. Je bent pas echt stoer als je het niet probeert. Als je al Astma klachten hebt kan je alleen maar verder afzakken. Voor je het weet adem je met een fluittoon en met moeite.

    Reageer
Reageer op: Roken en astma


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief