Blijvende space na joint

  • #1

    Hallo mensen,

    3 Maanden geleden was ik een echte blower, ik blowde regelmatig bijna elke dag. Maar na 1 bepaalde keer een joint te hebben gerookt (wat niet een aparte joint was, dezelfde wiet als normaal en zo) is de 'space' of 'trip' niet meer weggegaan en ik ben dus nu 3 maanden verder. Hiermee bedoel ik dat ik aan het leven ben en er gebeuren dingen maar ik besef het niet helemaal, het is moeilijk uit te leggen. Ik doe dingen maar ik heb ze niet door of zo. Ik vind dit heel vervelend want het is nu heel moeilijk om te genieten van dingen of laat staan het goed te doen op school.

    Ik blow nu niet meer echt omdat ik verhuisd ben naar een plek waar het moeilijk te krijgen is maar vorige week was ik op vakantie en heb ik dus weer een week veel geblowd, maar dan voelt het wel gewoon fijn gewoon niet anders dan normaal als ik stoned ben.

    Weet iemand wat dit beteken of hoe ik dit weg kan krijgen ?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je er goed aan doet om dit probleem eens met je huisarts te bespreken. Gebruik je medicijnen? Hoe oud ben je? heb je ook nog andere drugs gebruikt?

    Reageer
    #3

    Beste Tandor,

    Nee ik gebruik geen medicijnen, ik ben 16 jaar en ja ik heb wel andere drugs gebruikt.

    Reageer
    #4

    Dat was niet zo handig...Afhankelijk van wat je hebt gebruikt, kun je daar wel dergelijke klachten van krijgen.

    Ga naar de huisarts en vertel wat je dan allemaal hebt gebruikt

    Reageer
    #5

    Als je zelf al aangeeft dat het een beetje vreemd is en je niet alles doorhebt. Waarom ga je dan verder? Je bent nog zo jong, laat je leven niet opfucken door een plantje..

    Reageer
Reageer op: Blijvende space na joint


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief