Allergie boompollen en huisstofmijt

  • #1

    Hallo iedereen,

    Ik heb sinds dit jaar een allergie voor boompollen. Dit was niet altijd aangenaam, maar ik kon er makkelijk mee leven. Sinds eind oktober had ik nog steeds dezelfde klachten (+ vaak hoofdpijn en geirriteerde lichtpijp). Na huidtesten bleek de boompollen allergie zeker aanwezig, maar voor de rest niet iets anders. Uit het bloed bleek ik ook een lichte huisstofmijt allergie te hebben. Met medicatie verloopt dit allemaal wel beter. Maar ik vroeg me eigenlijk af of deze allergie nu sowieso erger wordt, omdat het maar een lichte vorm is. Op internet staat er ergens dat het sowieso erger wordt en ergens anders dan weer dat het mindert in de jaren. Ik weet dat dit van persoon tot persoon afhangt, maar ik doe een redelijk zware studie, die ik niet wil laten lijden onder deze allergieën. Kan iemand mij wat meer informatie geven over allergieën? Dit is namelijk het eerste jaar dat ik er mee in contact ben geweest.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Allergieën zijn helaas onvoorspelbaar. Daar valt dus geen voorspelling voor te doen.
    Afhankelijk van je leeftijd kunnen ze net zo snel weer verdwijnen als ze zijn gekomen.
    Je afweersysteem speelt daarin ook een grote rol. Het is dus belangrijk om ook op je voeding te letten. Gezond eten helpt. Dagelijks verse groenten en fruit.

    Reageer
Reageer op: Allergie boompollen en huisstofmijt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief