Hoofdpijn, misselijk en niet tegen de warmte kunnen

  • #1

    Goedemiddag,

    Mijn naam is Malissa en ik ben 21 jaar oud. Zaterdag 8 juni ben ik in de felle zon op het strand in slaap gevallen 's avonds was mijn gezicht heel erg verbrand. Maandag en dinsdag heb ik gewoon gewerkt tot ik 's avonds ging douche en eruit kwam was heel mijn gezicht erg opgezwollen ben toen na het ziekenhuis gegaan en bleek dat ik een allergische reactie op de zon had dus kreeg ik allergie pillen mee na huis. Afgelopen maandag bleef ik hoofdpijn houden en heb ik besloten om na de dokter te gaan die vertelde mij dat ik een voorhoofdsholte ontstekingen en bijholteontsteking had waar ik ook weer medicijnen voor heb gekregen. Nu is het zo dat mijn hoofdpijn alleen maar erger word en dat ik misselijk word van de warmte ik kan ook niet in de zon heb continu dorst en zweet heel erg.

    Graag advies.
    Mvg,
    Malissa

    Reageer
    #2

    Een zonnesteek, hitteberoerte of zonneslag is een verzamelnaam voor ziekteverschijnselen als gevolg van een teveel aan warmte en zonnestraling op het hoofd en de nek.

    Lees verder/Bron:
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Zonnesteek

    Reageer
    #3

    Zoiets dacht ik ook al maar dokter zegt van niet, Hoelang kan dit duren? Ik zou graag weer willen werken maar durf niet omdat ik in de auto duizelig word zit nu al dik een week thuis

    Reageer
    #4

    Tweede fase zonnesteek
    Wanneer de eerste fase van een zonnesteek niet wordt herkend of niet goed wordt behandeld dan kan de zonnesteek nog een gradatie erger worden. Deze is een stuk gevaarlijker en kan je minder goed zelf behandelen. Het is zaak dat je goed op je temperatuur let: Wanneer je lichaamstemperatuur boven de 40 graden kan je epileptische aanvallen krijgen of in shock raken. Een temperatuur boven de 42 graden kan je lichaam niet aan en als de temperatuur versneld oploopt bestaat de kans dat je zal sterven.

    Deze fase is ernstig en moet niet onderschat worden. Tijdens deze fase kan je de volgende symptomen krijgen: verwardheid, hoofdpijn, hoge koorts, slapte, epileptische aanvallen, problemen met bewegen, en bewusteloosheid. Ga gelijk naar je huisarts als je deze symptomen vertoont.

    Site:
    http://kassa.vara.nl/actueel/dossiers/artikel/dossier/4537271/?tx_varakassanews%5Bdossier%5D=346&cHash=a4689c2826

    Reageer
    #5

    Een week is lang voor een zonneslag:Van een goed behandelde zonnesteek geneest men meestal binnen een paar dagen zonder naverschijnselen.
    Dus als je er nu nog last van hebt zou ik toch maar eens een arts raadplegen.

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn, misselijk en niet tegen de warmte kunnen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief